-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
válasz
CharlieDrop #77509 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál, vagy működik rendesen, vagy beindul, de akkor nekem szinte semmire nincs időm rákoppintani, olyan gyorsan nyomkod mindent, amit ér.
Szerinted ez szoftver, alaplap, vagy érintő hiba lehet? -
gt007
tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok e, volna egy kis problémám.
Van egy Lenovo Tab 3 8 (TB3-850f) tabletem, a sima wifi, nem 4G-s verzió.
Néha az érintő kijelző önálló életet él, nem tudom miért.
Nem zsíros, koszos a kijelző, csináltam már gyári beállítás visszaállítást, hard resetet, de nem oldotta meg a problémámat. Egyszer csak fogja magát, és használat közben össze vissza ugrál, mintha valaki nyomkodná.
Nincs töltőn mikor ezt csinálja, az érintő teljesen sértetlen.
Kicserélném az érintőt, de nem vagyok benne biztos, hogy avval van a probléma.
Valami ötlet?
Esetleg van aki már találkozott hasonló jelenséggel, és talált rá megoldást?Előre is köszönöm a segítséget.
Ja még annyi, hogy a tebleten gyári rom van, nem volt piszkálva soha.
-
gt007
tag
válasz
rooland #53215 üzenetére
Én vásároltam egy UTOO Pad M80E 8 tablet 8GB tabletet.
Egy két tapasztalat.
A kijelző ugyan nem IPS és a betekintési szög nem valami fényes, de ettől eltekintve jó. Szép színek, jó felbontás (16:9), ami filmnézéshez szupi.
Az érintőpanel elég érzékeny, de nem túl érzékeny, szerintem megfelelő.
A hangszóróval elégedett vagyok. Nemrég egy 8"-os Acer volt a kezeim között, ami sokkal halkabb volt.
OTG kábelen keresztül azonnal felismerte a pendrivomat, semmi gondom nem volt vele.
A wifi jó, de a telefonom wifije erőseb. Nagyobb távolságban hamarabb elveszti a jelet, természetesen lakáson belül nincs vele problémám, minden helységben max a jelerősség.
HD filmeket simán lejátszotta, nem akadozott.
YT videókkal sem volt gond, facebook beágyazott videókat is rendben lejátszotta.
A Flash player jelenlegi verziója 11.1, a playen keresztül frissítettem.Skype nekem nem tökéletes. A hanggal nincs baj, de a mikrofon nem működik! Más alkalmazásokban a mikrofon tökéletes (pl hangalapú keresés), így biztos, hogy nem avval van a gond!
Nem egy versenyautó, de Én nem is vártam többet a dual core procitól, elégedett vagyok vele, az 1GB Ram nekem elég.
Antutu: 15500 pont.Összességében, úgy gondolom 20.000 Ft-ot megér, de annál többet nem adnék érte.Arra amire kellett, email, böngészés, filmnézés, facebook,, tökéletes, egyedül a skype kár, hogy nem tökéletes, de bízom benne, hogy ha lesz egy frissítés, utána az is használható lesz, addig marad a chatelés skypon, facebookon.
Ha valami konkrét kérdés van,írjatok, és megnézem.
Ja, ha valaki ilyen tabletet vesz, Én vetem hozzá egy tokot, ami teljesen jó hozzá, és árban sem volt rossz (akcióban 2145 Ft ), sajna már drágább..
Billentyűzetes tokot is vehetsz hozzá (micro usb), mert a töltője jack csatlakozós, így használat közben nem kell a bill-et kihúzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest