- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Hi! Ezt akartam megrendelni a tabletemhez: billentyűzet de most látom hogy tegnap véget ért a forgalmazása. Esetleg tudnátok ajánlani jóféle magyar billenyűzetet tablethez?
-
torik
senior tag
-
torik
senior tag
Hi! Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo-hoz mekkora memkarit érdemes venni, mekkorát bír el anélkül hogy belassulna?
-
torik
senior tag
Azok a programok amik arra vannak szánva hogy kitolják az akku időtartamát pl. Battery pro vagy Battery monitor widget, érdemes őket használni? Jól hangzik amit kínálnak de azért nem szeretném hogy hosszútávon tönkrevágják az aksit vagy valami.
-
torik
senior tag
Lementem a plázába hogy használhassam a netet hotspoton keresztül az új Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duón, de akárhogy próbálkoztam nem tudtam rákapcsolódni a wifire. Érzékelte pedig, a jelerősséget jónak írta, le is mentettem, majd amikor rányomtam a kapcsolódásra gondolkozott pár másodpercig, írta hogy kapcsolódik, majd visszaugrott a mentve feliratra.
Van itt valami beállítás amit el kell végezni mielőtt bejön a wifi? Remélem nem a tablettel van a baj. -
torik
senior tag
válasz
monti0222w #45091 üzenetére
köszi a tippet, a player jó, a 10 bites videókat kicsit kevésbé szebben játsza le mint a sima hd vagy avi/mp4-eket, de jóval a nézhető határán belül van
-
torik
senior tag
Hi! Megvettem a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo-t, milyen videólejátszó programot lenne érdemes rá feltenni hogy rendesen vigye a 10 bites kódolású hd videókat?
-
torik
senior tag
Milyen hasznos appokat éri meg felpakolni egy friss tabletre?
-
torik
senior tag
7 colos kijelzőnél lehet látni a feliratot ha van a film alatt?
-
torik
senior tag
Még azt elfelejtettem megkérdezni Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duoval kapcsolatban hogy a HD filmekben a beépített feliratot jól kezeli? Kell hozzá külön kodeket felpakolni? Esetleg ha nincs beépített csak .srt-ben mellécsapva azt is viszi?
Nem akarok kukacoskodni de ezek nálam relatíve fontos dolgok -
torik
senior tag
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo az 1080p hd videókat minden gond nélkül lejátsza? Mik a tapasztalatok?
Továbbá az a szokatlan kérdésem lenne hogy képregényt lehet rajta olvasni kényelmesen? -
torik
senior tag
Emlékszem régen mondták hogy laptopoknál ha a gép folyamatosan áram alatt van akkor az akku egyre kevesebb időt bír önmagában. Ez táblagépeknél is így van? Mennyire vágja tönkre az aksit ha szinte mindig áram alatt van a gép használat közben?
-
torik
senior tag
válasz
tjb007 #41423 üzenetére
Utánanéztem neten és olvasgattam a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo 8GB-ról, és elég jónak tűnik, de feljött mellette a Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO is. Arra lennék kíváncsi hogy megéri a plusz pénzt? A plusz 8 giga elég jó, alapból szeretném majd bővíteni tárhelyileg a gépet. Kamera és hdmi kimenet annyira nem érdekel, de állítólag valamivel tovább bírja az aksija is. Ha leszámítjuk a felárból a 8 gigás sd kártyát (ahogy néztem 3-4000 ft körül mozog) megéri a felárat? Mennyi az a plusz idő amíg az akku bírja?
Továbbá utánanéztem ennek 2G / 3G dolognak is de magasnak bizonyult nekem, valaki elmagyarázná ezt is nagyvonalakban?
Előre is köszönöm!
-
torik
senior tag
Üdv, segítséget szeretnék kérni. Hamarosan megyek külföldre hosszabb időre és úgy gondoltam veszek egy tabot. amit rászánnék az kb. 40.000 forint. Ebben az árkategóriában milyen tabletet érdemes venni? Túlnyomórészt netezésre és filmnézésre használnám. Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest