- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Muki94 aktív tag válasz  Nara19

üzenetére Nara19

üzenetéreA Tegra3 nem fűt túlzottan? Volt ilyen processzorú telefonom, emiatt utàltam. 
 Az OTG nem annyira fàjó pont talán.
 A rootolás éa egyéb szoftveres buherálás mind visszaállítható, de a belenyúlàsra mindenképpen szükség lesz, mert gyári rendszerrel eddig semmilyen készüléket nem bírtam elviselni. Bár most jöhetne képbe a Nexus A Wayteqre lennék még kíváncsi, de furcsán sok az eladó belőle. 
- 

gps76 őstag válasz  Nara19

üzenetére Nara19

üzenetéreÉrdekes mert a Fonepad az egymagos Atom procijával valahogy gördülékenyebbnek tűnik mint a Memopad HD7. Valahogy a táblákban lévő négymagos MTK proci,ha be van lakva hajlamos belassulni.Telefonban nem tapasztalok ilyet. A Memopad HD 7 nekem olyan kis bóvlinak tűnik kézben tartva,semmi márkás érzés nem jön le róla. Ami kicsit idegesít az MTK alapú táblákban,hogy bluetoothon megosztott internet fogadására képtelen,régebben írtam az előnyéről. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX