- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Chuwi Hi9 Pro tabletet, és hozzá egy Samsung EVO Plus MicroSDXC UHS-I memóriakártyát.
A gondom az, hogy fizikailag nem fér bele a memóriakártya a foglalatba. Vagyis pontosan beleillik, de ha belerakom a foglalatba, akkor nem tudom visszacsúsztatni a tabletbe, megakad. Azt látom, hogy ez a memóriakártya a végén egy picit kiemelkedik (1mm-t sem), gondolom, hogy egy olvasóból könnyebb legyen kihúzni. Most azt gondolom, hogy pont ez a hajszálnyi kiemelkedés akadályozza meg, hogy be tudjam rakni a tabletbe. Most én bénázok, vagy ezt elszúrtam, vagy mi van ilyenkor? -
Laslow
senior tag
Köszönöm.
Mostanra meggyőztem magam, hogy 2/16GB tabletet nem szabad venni. A telefonom is 2/16-os, és gyűlölöm, olyan kevés manapság már ez a hardver, nem hogy 1-2 év múlva majd...
Szóval 3/32GB készülékek közül melyik? Ezeket találtam:1. Teclast P80 PRO - 30500Ft, 8", Priority Line (Gearbest)
2. Teclast 98 - 37000Ft, 10", SIM, EU Priority Line (BG)
3. ALLDOCUBE M5S - 35000Ft, 10", SIM, EU Priority Line (BG)Helyesen gondolom, hogy ezekre így nem kellene vámot fizetnem? Melyiket a 3 közül? A SIM foglalat nekem nem szempont - akkor legyen az első az ára miatt?
-
Laslow
senior tag
válasz
cidalain #79514 üzenetére
Köszönöm az ajánlást!
A Teclast A10H-t néztem, hogy Ebay-ről 25.000 Ft alatt megkapnám, és 10", 2GB RAM, 16 GB háttértár, 128GB-os memóriakártyát kezel.Kérdésem, hogy erre kell-e majd vámot vagy magyar áfát fizetnem, vagy amit az Ebay kiír, kb. az lesz a végösszeg is?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlotok az alábbi felhasználásra?
- Heti 1-2 óra rajzfilm nézés a beépített hangszórójával hallgatva (nem fülessel).
- Alsó árkategória.
- A média határozottan OFFLINE módon menne, azaz a terv határozottan az, hogy rátöltök x rajzfilmet, a gyerekek meg azt és csak azt nézhetik (YouTube-on kóválygás helyett) - tárhelyből tehát nem árt a minél több. Az is jó, ha a beépített tárhely ugyan kevés, de bővíthető memóriakártyával. -
Laslow
senior tag
válasz
tuki2200 #77933 üzenetére
Köszönöm a tippet. Csak filmnézésre elég rossznak érzem az ár-érték arányát, bár valószínűleg tökéletesen megfelelne a célra. Igazából az zavar, hogy duplaennyiért már akár 55" OLED TV-t kapni, ami azért filmet nézni sokkal ideálisabb. Mivel a többi funkciója a Galaxy Tab S4-nek nem érdekel, sajnos nem tudnám jó szívvel megvenni. Van valami kedvezőbb ár-érték arányú tablet filmnézésre, akár IPS panellel OLED helyett?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Letöltött filmek nézésére mit ajánlotok? Nem igazán az ár számít, hanem hogy évek múlva is kiváló legyen erre a célra. (Nyilván a kiváló képernyő panel és megfelelő hardver akár 4K (HDR) filmekhez is elvárás). A hangszóró nem számít, fejhallgatóval használnám. -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Egyáltalán nem vagyok otthon tablet témában, ezért a segítségeteket kérem. Nem meglepő: tabletet keresek. A szempontok:1. Jelenleg kapható Budapesten
2. Max. 35e Ft a legolcsóbb boltban
3. Csak új tablet jöhet szóba
4. 7" kijelző
5. Android OS
6. Felhasználási terület: szülinapi ajándék lesz 18. szülinapra, ha ez segít.
(7. Garanciaidő nem szempont)Tudnátok írni néhány típust, amit érdemes a kategóriában fontolóra venni, illetve olyat, amit semmiképpen sem?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest