- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
aua
tag
válasz
Linda1 #78698 üzenetére
Köszi a válaszod, szándékosan választottam olcsóbbat, hogy ne kelljen annyira vigyázni rá, mint az iPad-re.
Remélem színeket be tudom állítani, WiFi-vel meg majd meglátom, mit produkál.
Mondjuk megfelelő tokot meg védő üveglapot sem találtam még hozzá, szóval, ha tud valaki, írja meg.
Köszönöm. -
zebede
őstag
válasz
Linda1 #78705 üzenetére
Csak emiatt ne cseréld le szerintem.
De ha más miatt is tervbe van, akkor pl. egy asus jó lehet.
Van itt routeres topik pontos tipusra kérdezz rá ott.De ha csak távolabb van gond vele, akkor egy ilyen jeletősítő segíthet.
Ugyanitt szokott lenni Xiaomi MI Router is, ugy emlékszem tudja az 5.0GHz-et is. -
zebede
őstag
válasz
Linda1 #78698 üzenetére
Csak néhány napig volt nálam egy ilyen Chuwi, de úgy emlékszem van MiraVision a beállításokban.
Ott nem tudod beállítani neked megfelelőre a képmódot és a színhangolást?Mondjuk én pl. az éles kékes fényt nem bírom, mostani kínai tabletem is félig felhúzott kékfényszűrővel használom, jobb szeretem ha sárgás.
Térerő gondot lehet egy sim kártya csere is megoldaná, ha esetleg régi már.
-
zebede
őstag
válasz
Linda1 #78410 üzenetére
Chuwi Hi9 Pro, Lengyel raktár 150$.
-
zebede
őstag
válasz
Linda1 #78407 üzenetére
A Fast-23 az Cseh raktár, természetesen nem kell áfát fizetni, EU-n belülről jön.
A Fast-08 pedig Lengyel, elvileg mindkét helyről pár nap alatt meg kell kapnod.Te egyébként romániába rendelnéd, mert ugye a képen az van kiválasztva?
Magyarországra a Fast-08 Lengyel raktárból olcsóbb a szállítás 3.23$.Egyébként jó kis tablet a P8, volt nekem is, csak a 16GB ROM volt a gyenge pontja.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Linda1 #76371 üzenetére
Ha csak hazai beszerzés játszik, válaszd ezt.
Van valami különös oka, hogy az előbb linkelt Gearbestes tablet nem játszik? Kevesebb pénzért nagyobb felbontás, több memória, erősebb proci, jövőállóbb...jellemzően 2-3 hét alatt ideér és házhoz szállítják. Paypallal fizetve az esetleges visszaküldés miatt sem kell aggódni. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Linda1 #76361 üzenetére
Összefoglaló...
● Lenovo TAB4 8" – spec: 2/16GB, 8” (1280×800), wifi/LTE
● Huawei MediaPad T3 8.0 – spec: 2/16GB, 8” (1280×800), wifi/ LTEA legjobb ár/értéke arány Lenovo P8 Gearbestről 150 USD körül, Priority Line szállítással (áfamentes).
-
csendes
addikt
válasz
Linda1 #68512 üzenetére
A 710I azért drágább, mert 3G (mobilinternet) is van benne, egyébként ugyanazt tudja, mint a 710F, illetve az A7-20. Alap játékokhoz elég ez a tablet.
A Zenpadok között színben van eltérés, illetve, hogy van-e 3G (mobilinternet). A videókártya ugyanaz, mint a fenti Lenovokban, az Atom CPU valamivel erősebb, de néhány játéknál lehet még kompatibilitási gond.
Mivel a Zenpad sokkal drágább, ezért a Lenovo jobban megéri, de a 8GB belső tárolóra (ROM) csak néhány nagyobb játékprogram fér fel egyszerre, mivel maga az android lefoglalja egy részét. Kisebb játékokból sok elfér. -
Linda1
aktív tag
válasz
Linda1 #59776 üzenetére
A tegnap megrendeltem a Lenovo A3500-t, ma meg is érkezett, nagyon jónak tűnik....csak egy probléma van, nem kaptam mellé garancia levelet...azt írja a számlán, hogy majd email-ben elküldik.
Van okom aggódni szerintetek???
Eddig akárhányszor webshopból rendeltem, a gari levél benne volt a bontatlan csomag mellett.
Tudtok erről valamit, vagy postázzam vissza. Köszi. -
cidalain
veterán
válasz
Linda1 #59764 üzenetére
van rá gyári 4.4.
Láttam a 2 GB ramot, viszont csak kétmagos, és intel a procija. és a 3000mAh-s akku sem acélos.
Meg nem értem a 2 GB ramot sem igazából, vagy az árát. Ha ezt úgy tudja ami a specifikációban van simán adhatnák 35-ért is: 7"-os 2 GB Ramos tab 50 fölött kezdődik. Ezek meg odaadnák fele alatt? Valami nem stimmel...(#59765) tjb007:
tudom-tudom, viszont ez minden webshopban szerepel. így tudod hogy a hatféle néven árult cucc tulajdonképpen ugyanaz. -
cidalain
veterán
válasz
Linda1 #59761 üzenetére
van jobb:
Wayteq 7Q
Lenovo A7-10 vagy A7-10F, vagy Adam néven fut. Típuskódja: 59-434734
Lenovo A7-40 vagy másnéven A3500FL esetleg ilyen néven is szokott lenni A3500. Típuskódja: 59-410282Alapesetben mind kicsit fölötte van a limiten, de valamelyiket mindig ki lehet fogni akciósan, akkor bele szokott férni 25-be.
Ebből az A7-40-nek van a legjobb felbontása, legszebb képe. Annak az akkuja is jó, de a másik kettő is jól teljesít. 1 nap folyamatos csesztetést viszont egyik sem fog bírni. olyan 8 órát tudnak elmenni 100% kijelzőidővel. De ha a gyerkőc néha leteszi a kezéből, és olykor 1-2 órát is nyugiba van a tab, akkor menni fog az 1 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged