- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Boldika11 #30568 üzenetére
Ööö ... ennek a mondatnak amit írtál csak szerintem nincs semmi értelme?
1ébként arra akartam kilyukadni, h több érdemi tanácsot kaphatnál ha vennéd a fáradtságot, h leírd az igényedet:
-mire akarod használni?
-mekkora méretben gondolkozol?
-gps, 3g, bluetooth kell?
-kinti vagy itthoni beszerzés?
-mennyi a keret? -
tvamos
nagyúr
válasz
Boldika11 #30546 üzenetére
Ez a kerdes mar sokszor felmerult. Parszor ossze is kaptunk rajta. Keress ra!
Amugy, ha igy teszed fel a kerdest... Azt hiszem, neked megeri az iPadet venni!
(Gondolom, media fogyasztasra, olvasgatasra, levelezesre kell!)Szerintem azert nezd meg az uj Windows tableteket, azok kozott talalsz olyat, ami ugy hasznalhato, mint egy netbook, talan Silverlight is van, meg minden! (Es abszolut magas a frankosag faktor!
-
spiritex
veterán
válasz
Boldika11 #29581 üzenetére
Komolyra és higgadtra fordítva a szót, egy apple termék nem férfinak való. Nőknek, anyámasszony katonája formátumú, technikához nem nagyon konyító "férfiaknak". Olyannak való, aki tényleg nem ért a kütyükhöz, a velük való foglalkozáshoz és fejlesztgetéshez, egyre jobbá tételhez, ami utána következik. Aki megelégszik a megkockáztatom szép dizájnnal (bár a téglatest az mindig is csak egy téglatest marad...), jó anyaghasználattal, szép csomagolásban kapott, de rendkívül jól megmarketingelt, tévesen státusz-szimbólumnak tekintett, többnyire zárt és korlátolt, tudás tekintetében egyáltalán semmi extrát nem nyújtó cuccal. Van egy ismerősöm, találkoztam vele nemrég egy megnyitón, és tudjátok mi volt az első dolga, amikor odajött? Kivette a zsebéből ezt a téglát, és azt mondta, "iPhone!", "Ahhaaaa...", mondtam, majd hozzátettem "Ki nem szarja le!". Mekkora homályban vannak egyesek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged