- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
roomi
tag
válasz
Tigerclaw #65302 üzenetére
Szia. Köszi. Az ablakba te ttem. Már az első útnál megszívatott
. Pedig a gép faxa. Az általad leírtak alapján használom. A lényeg az, hogy simán mennie kellene. Nincs vmi összehasonlító adat erre nézve? Tab4 7" Lte 67000 volt . Lehet h azt kellett volna megvenni. Ma vissza viszem
különben jó a masina . 2 GB ram, 32 GB belső tárhely.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65238 üzenetére
hát nekem a Huawei M2 sokkal szimpatikusabb, mint az ipad, pedig én is gondolkodtam, hogy a mini4-ben...
(számomra felfoghatatlan, hogy a sima wifis ipad mini-ben nincs gps... és a huawei képaránya is jobban tetszik, szerintem filmezésre ideálisabb ez a hosszított/szélesvásznú oldalarány, mint a 4:3-as, vagy nem tudom, de az ipad eléggé "kocka")
amúgy oké, hogy kínai, de azért ez nem az a gagyi kínai színvonal... a Huawei azért elég komoly céggé nőtte ki magát, és a felsőkategóriás termékei tényleg eléggé prémium hatásúak.
de bízom abban, hogy ha már nem csak a szolgáltatók meg a MM fogja árulni a huawei M2-t, hátha lesz majd olcsóbban is. amúgy felhívtam a Huawei magyar képviseletét, hogy lesz-e majd a 32gb-os verzió, stb. de még nem kaptam választ. azt mondták, holnap visszahívnak...gyorsan terjed az információ a xxi. században, mi?
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65229 üzenetére
M2-bol letezik amugy 32gb-os, 3gb ram-mal szerelt valtozat is.
Az elobb hivtam fel a huawei magyar kepviseletet, h mikor jon be az orszagba az m2, mert en szolgaltatotol nem vagyok hajlando venni, a MM-ban meg csak a sima wifis 16gb-os van. Majd visszahivnak, azt leirom, mi volt a valasz.
Viszont az M2 tuti rendelkezik microSD foglalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest