- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16987 üzenetére
A képernyőforgatás működik,még ha néha kicsit bizonytalanul.De ilyent már láttam egy Ipodon is.Játékból csak ezt az egyet néztem és ott nem ment.Esetleg kéne még valami játék,ami használja a szenzort,amivel meg tudnám nézni.
-
vamzi
senior tag
válasz
JánosIstván #16950 üzenetére
Az a CE jelzés, amit javarészt feltűntetnek a kínaiak a termékeiken, az nem minden esetben a Conformité Européenne jele, hanem a China Export jele.
Itt egy kép a különbségekről.
Javarészt pedig a sugárzásra azért kell rendbe tenni a kütyüket európában, hogy ne zavarj vele más eszközöket. Rádió adást, tv adást, egyéb elektromos eszközöket stb... nem pedig azért, hogy ne sugározzon téged. Telefonoknál más a helyzet picivel.
-
Khelben
nagyúr
válasz
JánosIstván #16950 üzenetére
Én ezért nem veszek noname terméket olyan dologból, ami árthat... Ki tudja, milyen sugárzási szintekkel működnek, ott senki nem ellenőrzi. És ha hivatalosan nem kerül Európába, akkor bármi lehet benne.
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16860 üzenetére
Igen,nekem is onnan jött és 13 nap volt mire ideért.Egy másik embernél olvastam neten,hogy ajánlott szerezni egy másik töltőt mert a gyári lassú.Nos eddig csak 1x töltöttem,2%-ról 100%-ra majd 4 óra volt
.De írták azt is,hogy sok kínai tabletet nem lehet használni,amíg töltőn van.Ezt lehet,kipróbáltam.Ha még lesz valami,írok.De eddig nagyon pozitív az összkép,főleg az árához képest.
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16855 üzenetére
Hi.Nekem a D50 Lite van.Az annyiból más,hogy csak 1 Ghz-es,a sima D50 meg 1,2 Ghz.És az enyémen nincs HDMI kimenet,a D50-en van.Az enyém tegnap jött,szóval egyenlőre még csak tesztelem.Szerintem jó kis gép,amire nekem kell arra tökéletesen megfelel.Megfelelően gyors a gép,a kijelző képe szép (már amennyire a TFT lehet) igaz egy kicsit sötét.Még max. fényerőn is.De én pl. visszavettem a fényerőt 50%-ra némi plusz akku üzemidőért.És még úgy is megfelelő nekem a kijelző.Persze lehet ez csak a Lite-nál van és a sima D50-nél nem.Fülessel szépen szól,az akksija olyan 4-5 órára elég,attól függ mit csinálsz.A alap programok szépen futnak.Gyárilag rootolt a gép.Mondjuk a D50 leírásánál nem láttam benne a magyar nyelvet.Az enyémben benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest