- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan287
csendes tag
válasz
polar-x #33891 üzenetére
Hát a méret még nem biztos de 7" lessz szerintem.
Milyen egy jó tablet? (Bocs ez így lehet hülyén hangzik, de ehhez a témához téll az vok)
Tudom hogy a tn/film panel monitorban már nem egy nagy szám, de azt nem igazán tudom mi is az alternatívája?
Ez a [Nexus 7 32GB] (amit csibe1 ajánlott nekem) beletartozik a jobbak közé?
Nem tűnik rossznak amit ajánlottál, ez a samu p3110, csak kevés a memóriája, bár ahogy látom bővíthető.
Ennek már jobb a kijelzője?
Kösszi a segítséget előre is! -
istvan287
csendes tag
válasz
csibe1 #33889 üzenetére
Hát a méret valahogy eddig nem is került szóba( pedig lényeges
)
Majd ma megkérdezem csajom, csak éjszakás volt :S
Bár szerintem egy 7"-os tutira elég lenne neki.
Hát nem hiszem hogy ez a Netbook dolog érdekli de azért köszi a segítséget, próba cseresznye megmutatom neki azokat amiket belinkeltél, de akkor inkább laptop(mondjuk lehet hogy csak én gondolom így, majd ő megmondja)
Ez a Nexus 7 32GB-ot 77ezerért egéssz szimpatikus, nem tűnik rossznak, hát a bolt megbizhatóságáról annyit hogy a puding próbája az evés
Amit mutattál és jónak tűnik, az a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB 10" lehet hogy ez a másik befutó.
Majd megmutatom ma az asszonynak és ő dülőre jut hogy mi is a szive vágya, ha mégsem sikerül akkor ha lehet hogy pár kérdés erejéig tovább zaklatlak titeket
Addig is köszi a segítséget! -
istvan287
csendes tag
Hali mindenki!
Keresek egy tabletet barátnőmnek max filmnézésre(sima divix), facebook, böngészés, skype ilyesmi lenne a lényeg, ja meg wifi, és minimum 32 giga memória olyan 50 körül lenne a dolog, de ha ennyiből szart kapni akkor max 90... :S De az már nagyon sok úgyhogy akkor inkább laptop lessz belőle bár lehet annyiból meg szar laptopot kapni
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest