- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nekem pl. fontos a gyors és pontos GPS megléte, mivel esetenként navigálásra is használom. Nézegetve a T8 rewiev videóit egész szimpatikus, a netmodem nekem nem létkérdés.
Minden kívánalom nem teljesülhet, de örülnék neki, ha nem kellene kidobnom fél év múlva.
A Lenovo Tab3 7-em is pontosan ezek közé a "kínai hulladékok" közé tartozik. Amikor vettem 25E volt a legolcsóbb itthon kapható, én 16E-ért vettem HA-n - nyeremény volt - még én téptem le a dobozról a fóliát. Tettem bele egy régi Samsung 8GB kártyát, az kb. 7-8 éves. Így használtam 1,5 évig. Nemrég kellett fődarabot - alaplap(?) - cserélni benne mert egyszer csak nem kapcsolt be. Felújítva - fődarabcsere - kolléganőm megvette cakk-pakk 18E-ért. Szerintem nem adtam el rosszul.
40E-nél sokkal többet - + max. 5.000Ft - nem szánok tabletre, de jó lenne a lehetőségekhez képest kimaxolni a dolgot. Lehet, hogy a T8 mellett maradok. Tetszik, amire szánom - net, FB, YouTube és film NAS-ról, olvasás és navigálás - a teljesítményhátrány nem fog előjönni.(#78855) MCs88:
A kókányolt ROM-okból elegem van. Az LTE nélküli MiPad-ben meg nincs GPS, így kiesett, hiába vagyok Xiaomi függő. -
MCs88
aktív tag
Nincs official Global MiPad 4. Amit így reklámoznak ott az adott bolt hekkel rá valamit, ami úgy néz ki mintha az lenne. Ha van kedve az embernek mókolni, akkor vannak rá nagyon jó ROM-ok, de ezeknek az alapja a kínai MIUI, csak kiszedik belőle a kínai progikat, meg alapból telepítik rá a Play Services/Store-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest