Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple Watch
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nekem pl. fontos a gyors és pontos GPS megléte, mivel esetenként navigálásra is használom. Nézegetve a T8 rewiev videóit egész szimpatikus, a netmodem nekem nem létkérdés.
Minden kívánalom nem teljesülhet, de örülnék neki, ha nem kellene kidobnom fél év múlva.
A Lenovo Tab3 7-em is pontosan ezek közé a "kínai hulladékok" közé tartozik. Amikor vettem 25E volt a legolcsóbb itthon kapható, én 16E-ért vettem HA-n - nyeremény volt - még én téptem le a dobozról a fóliát. Tettem bele egy régi Samsung 8GB kártyát, az kb. 7-8 éves. Így használtam 1,5 évig. Nemrég kellett fődarabot - alaplap(?) - cserélni benne mert egyszer csak nem kapcsolt be. Felújítva - fődarabcsere - kolléganőm megvette cakk-pakk 18E-ért. Szerintem nem adtam el rosszul.
40E-nél sokkal többet - + max. 5.000Ft - nem szánok tabletre, de jó lenne a lehetőségekhez képest kimaxolni a dolgot. Lehet, hogy a T8 mellett maradok. Tetszik, amire szánom - net, FB, YouTube és film NAS-ról, olvasás és navigálás - a teljesítményhátrány nem fog előjönni.(#78855) MCs88:
A kókányolt ROM-okból elegem van. Az LTE nélküli MiPad-ben meg nincs GPS, így kiesett, hiába vagyok Xiaomi függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX