Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
beastharvest
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
tulajdonképpen ismerőstől kaptam mondván ha megtudom javítani az enyém lehet ha nem akkor nyugodtan kidobhatom . dobozán kivül semmi nincs már meg hozzá. viszont ránézésre kítünő állapotban van. csak azért akarom megjavítani hogy használhassam mivel jelenleg nem rendelkezem tabbal. én is úgy vettem észre hogy gyári forrásból szinte lehetetlen bármit is találni hozzá . de úgy gondoltam ha valaki tudna egy tabot javasolni amihez lehetnek rom-ok és hasonló specifikációkkal rendelkezik akkor esetleg azzal életet tudnák lehelni bele. de elég rég foglalkoztam már ilyesmivel ezért tanácstalan vagyok hogy merre találhatnék megfelelő romot illetve hogy vajon ez elég lenne-e ahhoz hogy megjavítsam. ha gépre kötöm a gép reagál rá. a tablet a töltést is veszi így nem gondolnám hogy hardveres baja lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BMW topik
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX