-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
beastharvest
csendes tag
válasz
cidalain #77864 üzenetére
tulajdonképpen ismerőstől kaptam mondván ha megtudom javítani az enyém lehet ha nem akkor nyugodtan kidobhatom . dobozán kivül semmi nincs már meg hozzá. viszont ránézésre kítünő állapotban van. csak azért akarom megjavítani hogy használhassam mivel jelenleg nem rendelkezem tabbal. én is úgy vettem észre hogy gyári forrásból szinte lehetetlen bármit is találni hozzá . de úgy gondoltam ha valaki tudna egy tabot javasolni amihez lehetnek rom-ok és hasonló specifikációkkal rendelkezik akkor esetleg azzal életet tudnák lehelni bele. de elég rég foglalkoztam már ilyesmivel ezért tanácstalan vagyok hogy merre találhatnék megfelelő romot illetve hogy vajon ez elég lenne-e ahhoz hogy megjavítsam. ha gépre kötöm a gép reagál rá. a tablet a töltést is veszi így nem gondolnám hogy hardveres baja lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő