- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
beastharvest
csendes tag
válasz
zebede #77879 üzenetére
szerintem kínlódni fogok vele még majd valamikor. de egyenlőre elfogyott az időm amit tudok vele foglalkozni illetve a türelmem is még megpróbálok egy két dolgot hátha. de lehet hogy tényleg le kell mondanom erről a projectről. minden esetre azért köszönöm a segitséget
-
beastharvest
csendes tag
válasz
cidalain #77864 üzenetére
tulajdonképpen ismerőstől kaptam mondván ha megtudom javítani az enyém lehet ha nem akkor nyugodtan kidobhatom . dobozán kivül semmi nincs már meg hozzá. viszont ránézésre kítünő állapotban van. csak azért akarom megjavítani hogy használhassam mivel jelenleg nem rendelkezem tabbal. én is úgy vettem észre hogy gyári forrásból szinte lehetetlen bármit is találni hozzá . de úgy gondoltam ha valaki tudna egy tabot javasolni amihez lehetnek rom-ok és hasonló specifikációkkal rendelkezik akkor esetleg azzal életet tudnák lehelni bele. de elég rég foglalkoztam már ilyesmivel ezért tanácstalan vagyok hogy merre találhatnék megfelelő romot illetve hogy vajon ez elég lenne-e ahhoz hogy megjavítsam. ha gépre kötöm a gép reagál rá. a tablet a töltést is veszi így nem gondolnám hogy hardveres baja lenne.
-
beastharvest
csendes tag
Sziasztok kaptam egy Navon Iq7 2018 táblagépet . A probléma az vele hogy bekapcsolásnál csak a logoig jut el. tovább nem, arra gondoltam hogy megérne rárakni egy másik rom-ot viszont konkrétan ehhez a tablethez nem találtam. valami ötlet hogy hogyan tudnám megjavítani ? vagy ha egy rom-ot tudna valaki küldeni ami valószinüleg jó lenne ehhez a tablethez akkor hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged