- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
4marul4 #5604 üzenetére
Kb. 800 dollart tudok raszanni de ha nem muszaj nem akarom a teljes osszeget elkolteni. Az ipad-es kiegeszitokkel en is tisztaban vagyok de nekem kell a flash a netezeshez. Mivel sokat fogok utazni ezert elsosorban ebben kellene a tarsam legyen a tablet. Minel egyszerubben es kevesebb kiegeszitovel tudom hasznalni annal jobb. Elsosorban utazas kozben barhol egyszerubb munkara es tanulasra fogom hasznalni + zene hallgatas filmnezesre. A lenyeg a mobilitas, nem akarok nagy taskaval + toltovel kiegeszitokkel rohangalni az a lenyeg, hogy ahol eppen megallok tudjam hasznalni es max 1 kabel kelljen hozza ami meg zsebben elfer. Lenyegeben a notebookomat szeretnem lecserelni ami tudasban sokkal tobbet kinal mint amire szuksegem van de mobilitasban uzemidoben meg sokkal kevesebbet mint amit elvarnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest