- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem
Hát nem tudom mi számít nonamenek ugye ebben a világban nem vagyok ismerős, csak a nagyobb márkákról hallottam, Lenovo, Dell, Samsung, HP, de láttam ilyeneket, hogy Concorde, Myaudio és még vagy 1000 féle... Igaziból ha tesóm androidos telefonjából indulok ki (ZTE Blade 3) nekem azért nonanme, mert 1 db android verziófrissítés sem jött ki rá, megvetted stock 4.0.4-el és se 4.1 se 4.2 vagy valami. Összefoglalva nekem az a noname amit gyakran kell szervízelni és nincs rendszerfrissítés...
Mit tudnál akkor ajánlani, ami jó lenne nekem?(#44562) tvamos: Egyenlőre sehol csak valahol olvastam róla és megnéztem a weblapon. Gondolom előbb-utóbb lehet majd itthon is kapni, de ha nem és égetően kezd szükségem lenni rá és itt azt mondják mindenre jó amit szeretnék (de sajnos nem) akkor valaki biztos segítene berendelni külföldről
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Ahogyan látom, a fejlesztők jönnek fel az x86-os kompatibilitással. Játékokat tekintve a nagyobbakat néztem korábban, Real Racing 3, GT Racing 2, Modern Combat 4, Dead Trigger 2, ezek mind mettek a CloverTrail+-os Fonepad Note FHD 6-on. A GT Racing 2 volt amely nem akart települni Play-ből megjelenésekor, arra hivatkozva, hogy nem kompatibilis, azonban egy héttel később ugyan az már kompatibilis volt és tudtam telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest