- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem
Hát nem tudom mi számít nonamenek ugye ebben a világban nem vagyok ismerős, csak a nagyobb márkákról hallottam, Lenovo, Dell, Samsung, HP, de láttam ilyeneket, hogy Concorde, Myaudio és még vagy 1000 féle... Igaziból ha tesóm androidos telefonjából indulok ki (ZTE Blade 3) nekem azért nonanme, mert 1 db android verziófrissítés sem jött ki rá, megvetted stock 4.0.4-el és se 4.1 se 4.2 vagy valami. Összefoglalva nekem az a noname amit gyakran kell szervízelni és nincs rendszerfrissítés...
Mit tudnál akkor ajánlani, ami jó lenne nekem?(#44562) tvamos: Egyenlőre sehol csak valahol olvastam róla és megnéztem a weblapon. Gondolom előbb-utóbb lehet majd itthon is kapni, de ha nem és égetően kezd szükségem lenni rá és itt azt mondják mindenre jó amit szeretnék (de sajnos nem) akkor valaki biztos segítene berendelni külföldről
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #44565 üzenetére
Ahogyan látom, a fejlesztők jönnek fel az x86-os kompatibilitással. Játékokat tekintve a nagyobbakat néztem korábban, Real Racing 3, GT Racing 2, Modern Combat 4, Dead Trigger 2, ezek mind mettek a CloverTrail+-os Fonepad Note FHD 6-on. A GT Racing 2 volt amely nem akart települni Play-ből megjelenésekor, arra hivatkozva, hogy nem kompatibilis, azonban egy héttel később ugyan az már kompatibilis volt és tudtam telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest