- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
"Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie"... majd pár sorral később "Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz"
Alapból meg sem kellett volna venned, sőt, szerintem add is el nyugodtan, mert az is Önellentmondásból is látható, hogy nem tudod, mire való, nem alakult ki benned az, hogy mire érdemes/jó használni, vagy ha ki is alakult, akkor sem vagy vele elégedett, ha csak a WiFi miatt nem, akkor sem.
"És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel"
Ebből is az előbbi kijelentésem igazolódik, nem vagy tisztában vele, mire való: egy tabletnek nem kell desktop élményt nyújtania.
Gépeléshez meg rakd fel a Swype-ot.
Egyébként szerintem ez az 50 ezerig kategória pedig arra jó, hogy legyen egy tableted... a lényeg, a felhasználói élmény nagy része elveszik a spórolás közepette. Mégegyszer: szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest