Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
válasz
tanarilla
üzenetére
Szia!
Én vettem egyet - igaz nem magamnak, hanem a karácsonyfa alá kerül majd a gyerkőcnek. Persze nyúztam már egy feltöltésnyit
. A hardver jó (a CPU, GPU magáért beszél), az érintést hibátlanul kezeli, és az IPS panel is majdnem kifogástalan (töksötétben, fekete háttérnél látszik egy kis bevilágítás a jobb szélső keret mellett). A Telenoros sticket egyből felismerte. Wifi részét házon belül teszteltem, itt 8 méter (+két fal) távolságra is stabil vételt produkált. Bluetooth működött. Hdmi-t nem próbáltam. Az aksi nekem jónak tűnt. Nyilván a JB hiánya fájni fog vkinek (ICS-t kapott gyárilag, a support meg nem legendás...), de nekem nem...
A hátsó kamera pocsék, de ebben az árkategóriában mindegyik olyan, mintha a búvérbéka hátsó záróizma lenne a lencse helyére kifeszítve. Amúgy masszívnak tűnő készülék, fém hátlap, tehát nem ropogós, ujjbegy alatt besüppedő vacak.
Ja és az ipon.hu-ra épp ma került ki erről a készülékről egy teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad 11 A16 256GB Pink Wifi Hibátlan/2028.04.26.Gar./Akku 100%/p4643
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A hardver jó (a CPU, GPU magáért beszél), az érintést hibátlanul kezeli, és az IPS panel is majdnem kifogástalan (töksötétben, fekete háttérnél látszik egy kis bevilágítás a jobb szélső keret mellett). A Telenoros sticket egyből felismerte. Wifi részét házon belül teszteltem, itt 8 méter (+két fal) távolságra is stabil vételt produkált. Bluetooth működött. Hdmi-t nem próbáltam. Az aksi nekem jónak tűnt. Nyilván a JB hiánya fájni fog vkinek (ICS-t kapott gyárilag, a support meg nem legendás...), de nekem nem...
Dr.NX