- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
válasz
tanarilla #28326 üzenetére
Szia!
Én vettem egyet - igaz nem magamnak, hanem a karácsonyfa alá kerül majd a gyerkőcnek. Persze nyúztam már egy feltöltésnyit
. A hardver jó (a CPU, GPU magáért beszél), az érintést hibátlanul kezeli, és az IPS panel is majdnem kifogástalan (töksötétben, fekete háttérnél látszik egy kis bevilágítás a jobb szélső keret mellett). A Telenoros sticket egyből felismerte. Wifi részét házon belül teszteltem, itt 8 méter (+két fal) távolságra is stabil vételt produkált. Bluetooth működött. Hdmi-t nem próbáltam. Az aksi nekem jónak tűnt. Nyilván a JB hiánya fájni fog vkinek (ICS-t kapott gyárilag, a support meg nem legendás...), de nekem nem...
A hátsó kamera pocsék, de ebben az árkategóriában mindegyik olyan, mintha a búvérbéka hátsó záróizma lenne a lencse helyére kifeszítve. Amúgy masszívnak tűnő készülék, fém hátlap, tehát nem ropogós, ujjbegy alatt besüppedő vacak.
Ja és az ipon.hu-ra épp ma került ki erről a készülékről egy teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest