Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ok, legközelebb ügyelek rá
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor 
Csak nincs most sok időm, este is kb.annyit használtam amíg ide beírtam, aztán bealudtam
Csináltam képeket még mikor megjött, ha lesz időm felteszem.Ja, és MyAudio 1016DCC

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor 
Dr.NX