- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
canniball #11997 üzenetére
hosszan nyomod a bekapcs gombot addig,míg le nem kapcsol a kijelző(végeredményben, mintha kivetted volna az aksit)
zoltenwoodoo
Erre nem igazán lesz jó, illetve önmagában nem. Ehhez kevés a nem windowsos tablet.a windowsos tabletet meg bünti használniViszont van megoldás arra amit szeretnél!
Azt írtad, hogy az érintőképernyő sokat gyorsíthatna a munkádon(én is sok féle és darab office doksival dolgozom, de a logitech mx revolution egeremnél jobb társat nem találtam még hozzá, amitől hatékonyabb lennék).
Távoli eléréssel feltudsz mászni a tablettel egy asztali gépre. Így egyszerre tudnád ötvözni a két platform előnyét.
Konkrétan én most ezen munkálkodok, mert a laptopomat szeretném kiváltani, de ritka tabletre pl a profi képmanipuláló vagy bármilyen egyéb tervezői program, amit használnom kell. Plusz a teljesítmény sem mindegy. Így a PC-m képét szeretném átköltöztetni egy tabletre, amivel eléggé jó úton haladok már, de ez már kezd offtopic lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest