- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Ez tuti mindig működik? Mert úgy rémlik hogy amikor befagyott a készülék akkor ez sem segített...
tboldi!
Azt a készüléket pont nem néztem.Prien!
Itt is volt aki azt mondta hogy kevés ez a felbontás 7"-ra, más meg úgy nyilatkozott hogy köszöni, megelégedéssel használja. Nekem most kb. ilyen felbontásom van (egész pontosan 480x854), ezzel elégedett vagyok...igaz 3,7"-on.z0d1AK!
És hogy kell azt elképzelni? Mert gondolom nem úgy ahogy írtam (hüvelyk ujj alul, többi felül), vagy ha így akkor baromi nagy kezed kéne legyen ami úgy láttam nincs.A súly alapján pedig nem hiszem hogy a szélénél-keretnél "összecsípve" sokáig lehet kényelmesen tartani.
kelzsoca!
Nem biztos az hogy nem lenne a 3G-re igény. Pl. ebből:
"...1300 megkérdezett amerikai fogyasztó 54 százaléka szerint a csak Wi-Fi-s modell sokkal kívánatosabb. Ennek alapvető oka természetesen az ár, egy iPad esetében 130 dollárral kellene többet fizetni a 3G-vezérlőért..."
is nekem inkább az jön le hogy egy "filléres" pluszért qrva sokat akarnak lerántani az emberről, így meg persze hogy nem kell (szinte) senkinek. Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest