- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Ez tuti mindig működik? Mert úgy rémlik hogy amikor befagyott a készülék akkor ez sem segített...
tboldi!
Azt a készüléket pont nem néztem.
Prien!
Itt is volt aki azt mondta hogy kevés ez a felbontás 7"-ra, más meg úgy nyilatkozott hogy köszöni, megelégedéssel használja. Nekem most kb. ilyen felbontásom van (egész pontosan 480x854), ezzel elégedett vagyok...igaz 3,7"-on.
z0d1AK!
És hogy kell azt elképzelni? Mert gondolom nem úgy ahogy írtam (hüvelyk ujj alul, többi felül), vagy ha így akkor baromi nagy kezed kéne legyen ami úgy láttam nincs.
A súly alapján pedig nem hiszem hogy a szélénél-keretnél "összecsípve" sokáig lehet kényelmesen tartani.kelzsoca!
Nem biztos az hogy nem lenne a 3G-re igény. Pl. ebből:
"...1300 megkérdezett amerikai fogyasztó 54 százaléka szerint a csak Wi-Fi-s modell sokkal kívánatosabb. Ennek alapvető oka természetesen az ár, egy iPad esetében 130 dollárral kellene többet fizetni a 3G-vezérlőért..."
is nekem inkább az jön le hogy egy "filléres" pluszért qrva sokat akarnak lerántani az emberről, így meg persze hogy nem kell (szinte) senkinek. Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A súly alapján pedig nem hiszem hogy a szélénél-keretnél "összecsípve" sokáig lehet kényelmesen tartani.
Dr.NX