- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
-
harry
veterán
Flasht lehet tiltani, ha nem akarsz - ha viszont kéne, de nincs, akkor az gáz. Vannak honlapok, amik flashben vannak írva (kár csak a menü, vagy valamilyen része, mindegy), és akkor azért igen hasznos, hogy van. Lehet, csak havonta egyszer lenne rá szükség, na de akkor viszont kéne. Szóval inkább a lehetőség a fontos, hogy ha kell, elérhető legyen, legalábbis számomra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát, a 7" és a 10" egyaránt jó, mindkettőnek van előnye és hátránya is, telefonálni nemigen használnám, de a GPS, az internetezés és az olvasás fontos, a kijelző minősége, a kezelés gördülékenysége és a gyorsaság is nagyon.... Jó lenne mindenképp, ha flasht is lejátszana...
-
LordD
csendes tag
Csak egy market fixet akartam rátenni semmi bonyolultat, letöltöttem egy zip fájlt innen:
http://www.oudmaijer.com/2010/12/12/android-market-on-pov-mobii-101-tablet/
követtem az utasításokat. Újraindította a gép saját magát, de nem bootol be.
Most nem tudom mi tévő legyek. Előtte a weboldalon elolvastam egy csomó hsz-t ott mindenkinek működött. Gondoltam én is megcsinálom. Most annyit csinál hogy kivilágosodik a képernyő és ennyi. Csak feketeség.
Szerinted lehet vele valamit csinálni?
(azért kell rá market fix mert alapból nincs rajta csak android pit, az android market csak ezzel menne, de mostmár nem kéne csak működjön megint.
)
-
Isti2
aktív tag
40-60k körüli ár ok lenne.
A galaxy tab és az ipad ok, hogy kapható itthon legálisan, garanciával, de az áruk 100k-s.
Úgy gondoltam, hogy a 40-60k-s kínai cuccok kaphatóak-e hivatalosan mo-n(garanciával)?
Mert nekem ugye csak videólejátszásra kéne. Se net, se gps, se játék, se semmi egyéb.
Eredetileg a dell streak-et néztem ki, de még mindig nem ment lejjebb az ára, pedig itt a ph-n volt hír az árcsökkenésről. -
philoxenia
MODERÁTOR
Természetesen vannak hátrányai, ha kifejezetten internetezni kell, én se ajánlanám, alkalmanként azonban elfogadható lehet....
/egyébként másra is használva a készüléket..../Olcsó megoldás, de nem ismerem egyáltalán....[link]
Gyorsan kipróbáltam a Haipaddal wi-fin , teljesen használható már 7"-os méretben a net.... -
Torry
addikt
Nem igazán értem egyébként a jobb tabletek árazását.
500 +/- 50 dollár esetén egyértelmű, hogy az Ipad-t választanám.
Nyáron megyek melózni az usa-ba, akarok venni ipad-t csak még azt nem döntöttem el, hogy 1-t vagy 2-t. A kamera nekem nem létszükség, a legtöbb program alig gyorsabb a 8x gpu meg egyelőre nem előny, mondjuk mire kijutok valószínű más lesz a helyzet.
Majd kiderül. -
janos1988
addikt
Latom te elegge otthonosan mozgol a temaban. Nem tudod az uj Galaxy Tab (a 10.1-es) az 1-1be olyan lesz mint a kisteso, vagy lesz vmi ujitas hardver teruleten. Fm radio lesz benne? Kb. mennyiert fogjak arulni?
Esetleg tudsz olyan olcsobb tabletet 8"-10"-es meretben, amiben elfogadhato hardver van es gps-t is tartalmaz?
-
jFox
addikt
Holnap kiderül, az mindenesetre gyanús, hogy szinte mindegyik tablet a procijáról van elnevezve.
Viszont az vonzó, hogy van rá garancia sőt még a grancia időn túli javítást is vállalják.
Én egyre jobban hajlok a Ziio felé. Láttam hogy a mobilix-nél is van, azt nem tesztelted még véletlenül?
-
-
TTomax
félisten
Valami nem kerek a történettel mert az N700-at most is forgalmazzák.. nem tudom látszik-e neked a link [link]
250font és simfree... ha nem lenne 7"-os nem is gondolkodnék,mert a V7-es még mindig 300font körül van,és úgy látom csontra egyforma a két gép!
Így lehet jobban látod... [link],és a cikk novemberi most meg már március van.
-
TTomax
félisten
Ezt örömmel olvasom,mert nekem normál sim-em van!
Ugy olvastam a Vega-ban nincs 3G modul,amikor kiadták akkor azt irták majd adnak ki olyat is,azóta semmi,ezért is lőttem ki.. merthogy cserélem az Archos-t a 3G modul hiányát nem tudom benyelni,ez van.Amúgy minden megoldás érdekel,még ha rezisztiv is! -
z0d1AK
nagyúr
Sikerült rájönnöm, hogy a Point of View Mobii nem más, mint az Advent Vega
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged