- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
válasz
rothfb #82515 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Megrendeltem a Lenovot 2/32Gb). Meglátjuk.
Waze illetve youtube -ra lesz csak használva így a teljesítmény nekem elég elvileg.
Csak a gps pontossága amin kicsit aggódom.
Sajnos 8"-ban nagyon kicsi a választék pláne ami LTE képes.
Van még egy Huawei T3 9.6 lte tabletem. Azzal nagyon meg vagyok elégedve, de kicsit nagy a mérete oda ahova szánom. (Igen tudom az Snapi erősebb cucc elvileg, de az is csak 2/16gb) -
Krissz5435
aktív tag
válasz
rothfb #82406 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a lenovo tab4 10-nél pl panaszkodnak, hogy szoftveresen rossz a wifi (valami bug) és nem javítják ki.
A Tab4 akkor kiesik, marad a két huawei meg a p10. Ha az akkuidőt nézem, akkor a p10-zel kb párban van az m5 lite, viszont szarabb a p10 üresjárati fogyasztása.Viszont nézem, neten azért fellelhető a T5-ből arany színű is nem aranyáron. Lehet az lesz, és akkor lesz egy elég jó akkuidejű tablet ami jól néz ki. 1-2 helyen 58 alatt van picivel.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
rothfb #82367 üzenetére
Köszi az infót !
Én biztos, ami biztos, azért mégis veszek rá egy üvegfóliát (lehet, hogy alaptalan, de nem érzem biztonságosnak a használatát anélkül).A [választék] viszont elég nagy, tudnátok abban segíteni, hogy üvegfóliát mi alapján érdemes választani ? Érdemes drágábbat választani, vagy a 2$-os pontosan ugyanazt tudja, mint a 20$-os ? (Huawei MediaPad T5 10.1"-hez kéne)
-
cidalain
veterán
válasz
rothfb #82343 üzenetére
Azért ez így erős, hogy nem szabad venni, de tény, hogyha a lehetőségek engedik inkább olyat vegyünk, amiben 3 vagy 4 GB ram van.
Pl nagymamának skype hívásokra, hogy karantén alatt is lássa az unokákat, arra bőven jó a 2 GB. És ezt 3 év múlva is tudni fogja az a tablet. Nagyon számít hogy mire akarjuk használni. Amit már kettőnél több dologra, és napi 1 óránál többet használva, arra jó eséllyek kevés lesz a 2 GB valóban. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
rothfb #82259 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slash.batterychargelimit&hl=en
Én egy időben használtam, működik jól. De valóban kell hozzá root. -
< CyberBob >
őstag
válasz
rothfb #82222 üzenetére
Köszönöm.
Úgy néztem, hogy az s5e cpu-ban kb. azonos sebességű míg a gpu erősebb.
Akkor szerintem marad az s5e. De azért még várom más véleményét is (egyik sem olcsó).
Még annyi, hogy aki s5e-t használ hogy teljesít játékokban?
pl. a fentebb írt Wild West: New Frontier kategóriában. -
fordjee
aktív tag
válasz
rothfb #82210 üzenetére
Köszi a válaszokat. Eu verzió Kínából rendelhető, eu priority line-al, az gondolom a vám és áfa mentességet jelenti.
Akkor marad a p10Hd, m89 pro, m8. Chiuwi 40 felett van, annyit nem akarok már rákölteni, 35 körül van a határ.
Szerintem m89pro lesz belőle, elég jókat írtak róla, minőséginek tűnik. A p10hd-ről rosszakat is olvastam. M8-nak még utánanézek. -
aujjobba
addikt
válasz
rothfb #82144 üzenetére
Eddig jónak tűnik, de még csak néhány órája van nálunk.
Nekem tetszik, gyors is, feleségemnek is tetszik.
Ő Honor telefont használ így nem is idegen a rendszer.
A régi Samsung tabhoz képest előrelépés sebességben, igaz az a gép már vagy 6 éves, Tab S 10.5.
A kijelző ebben nem amoled és nem is 2k, de szép fényes és nem annyira gáz a fullhd sem. -
cidalain
veterán
válasz
rothfb #82055 üzenetére
Az nem a legjobb választás szerintem. Legalábbis ár-érték arányban, mert én ezt most 90-ért látom a legolcsóbban. 70 körül lenne reális szerintem ez a tablet. Ezzel szemben a Huawei T5 LTE verzióját már 68-ért megkapod, és összességében szerintem jobb a Lenovo P10-nél, és ugye 22 ezressel olcsóbb.
Huaweiben a soc szerintem kicsit jobb mint a Snapi 450, a Huawei tudja a dual band wifit is, Lenovo meg csak a 2.4 GHz-et. Oké az akku a Lenovoban nagyobb, és abban 4 GB ram van. De e kettő dolog, és amiben meg gyengébb, mint a huawei abszolút nem ér plusz 22 ezer forintot, ha meg nem akciós akkor meg 100 fölött van, annyit pláne nem ér. Nagyon túl van árazva, na ez a lényeg. Ettől még meg lehet venni, csak az a pénz nem túl optimális elkötése lesz.
-
cidalain
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged