- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_kickass
tag
Sziasztok! Androidos tablet erdekelne, 10" meretben. Elsosorban filmnezes, olvasas, lightos irodai munka lenne a cel. Ertekelnem, ha Android 10 lenne rajta, bar tudom, ennek a gyakorlati jelentosege keves.
A topikban kicsit olvasgatva arra jutottam, hogy itthoni beszerzessel a Huawei MediaPad T5 lehet a nyero, mig kulfoldrol Teclast T30 esetleg Chuwi Hi9 Plus. Van meg barmi mas, amit erdemes lehet megnezni?
Ha nem, akkor milyen USD arra lojek Teclast ill. Chuwi eseten, es hol tudom vam/afamentesen (EU shippinggel) beszerezni ezeket (GB/BG/Ali/etc.)?
Elore is koszonom a tanacsokat!
UI: bar arat elfelejtettem megadni, szerintem az emlitett harom modell segit a megcelzott savot meghatarozni - nagyjabol 70-ben maximalizalnam a koltest, de ha van jobb vetel 80-ert, szivesen megnezem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest