- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
VMatteo #17832 üzenetére
Az szomorú mert vagy 20 hsz-t sírtam tele, hogy nem mennek...
A megoldás a Chainfire 3D lenne, de sajnos nekem még nem működik. Ha tudsz várni akkor várj hétfő estig, hétfőn bemegyek megvenni az ips+-t és akkor megkérem az egyik szofverfejlesztőt, hogy segítsen. Valami módon leírom (lehet külön cikk vagy blog vagy csak fórumra), mert több embert is érdekel a megoldás...
Meg persze természetesen készítem is majd a cikket a logoutra az ips+-ról.
-
osztraksajt
őstag
válasz
VMatteo #17146 üzenetére
Jól döntöttél, az iponban nincs raktáron szinte semmi (külső raktárból elérhető), megrendelés napján/másnap délelőtt beszerzik és másnap postázzák, meg eleve a futár 2500Ft. A speedshop meg amit raktáron ír az van is nekik, Máskülönben nagy varázslat nincs itt a piacon, a vége mind a kettőnek majdnem ugyanannyi árban, csak most a név kötelez.
Sok sikert a tablethez!
-
Shoo
senior tag
válasz
VMatteo #16156 üzenetére
N. m.! Nekem most a 7015 van, teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül a képméret kicsi a számomra, mert office-al is akarok foglalkozni vele (munkámban ki akarom váltani a laptopot), de hamarosan jön a CC 9.7ips+ az egyik legújabb vezérlőrendszerrel és az már jó lesz rá. Az viszont kb. 85k lesz, szal nem az a kategória, amit keresel.
A 7015ről készítettem egy rövidke videot, ez kb. tükrözi, hogy milyen: video
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
VMatteo #16134 üzenetére
Vegyél egy concorde 7015-öt használtan garival. Sok van ilyen paraméterekkel 29e körül vaterán és hardverapron. Én is ilyet vettem amíg nem jön meg a "nagy vas" kínából.
Nagyon frankó gép és elég gyors. Én csak azért vettem hogy ne kattogjak és úgy voltam vele biztos iszonyat gyenge de eskü megszerettem. Dehát mindig van jobb -
tvamos
nagyúr
válasz
VMatteo #16137 üzenetére
Filmezni... akkor az IPS! Olcso kinai LCD akkor felejtos! Meg a 7" is!
A Facebook app nem a legjobb, bongeszobol meg...
Ez igy nekem valami Concorde 9.7IPS koruli cucc...
Maskulonben csalodni fogsz! En igy erzem.
Ha megis az olcso kell, akkor inkabb kinabol egy IPS-es Novo 7 Aurora. -
tvamos
nagyúr
válasz
VMatteo #16134 üzenetére
Egy parszor kitargyaltuk itt ezeket a Vateras arusokat... hat, nem tudom... ha nagyon tetszik, akkor is erdeklodd meg a garancualis felteteleket.
En nem vennek ilyesmit. Ez az A13 nagyon gyengusz szerintem! Meg bongeszesre is. A display is gyenge nagyon. Szoval raknek meg hozza egy kis penzt, es vennek valami rendesebb cuccot, legalabb egy A10-essel... pl Concorde7015
De ha lehet nagyobb felbonassal, meg 1GRAM-mal. Az uj Wayteq-ek, vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest