Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Maci-

addikt

válasz cs.zs. #96652 üzenetére

Tudod hány féle Lenovo toll létezik? És nem, nem mindegyik jó ugyanarra. 😝 A sógornőm is így nézte be. Vett egy Lenovo tabit, jegyzetelni, amihez adták a gyári tollat. Csak kiderült, hogy éppenséggel azon kívül, hogy fog, másra nem jó. Pedig tokot is direkt olyat választott.
    Ezzel a tollal se letámasztott csuklóval nem lehet írni, se 1 árva gyors funkció, hogy legalább ne kelljen külön feloldani, belépni az appa, és rábökni, hogy új jegyzet... :))
    Tehát kb. Nyűg, nem is használja már emiatt.
    Ja és van mégegy: Az a toll 2db AAA elemmel működik. Tölteni nem lehet és majd találd ki mikor merül le...
    Aztán utána néztem kicsit. Másfajta a Lemovohoz másfajta tollat is adnak. És van olyan, ami tudja a fent említetteket. Csak szerintem annyi már a toll, hogy senki nem tudja pontosan.

Az meg, hogy egyik sem felel meg? :
    De. Több is, csak van benne egy kis anyagiasság. Önszorgalomból venném, csak az irodába.... Szóval van egy lélektani határ is.
    Jelenleg úgy néz ki, hogy alig használt S6lite felé húzok. Csak piszkálja a fantáziámat a redmi pad2 is. Samsung tabim van itthon, az tudom milyen. Sziamiau még nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák