- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, speciális felhasználásra kergetem a legjobb választást: fixen kirakott képernyőnek használnám (home assistant dashboard).
Két régi tabletet használok most erre a célra, az egyik ma megadta magát, a 24 órás használat kinyírta végleg az akksiját és hát a display is kezdett elszíneződni már (chuwi hi9 air 10 colos tablet).
Tudtok olyat ami minél nagyobb képernyős (11 col), CPU/RAM/storage szinte mindegy, egy alkalmazás fut rajta 24 órában.
Nézegettem a kamu kínai ali-s tableteket, de sajnos ott még a méretben sem lehet megbízni pedig a többi paraméterben akár hazudhatnának is
/Ráadásként ha tud akku nélkül működni az jó, a Chuwit szétszedtem, de ott az akkuvezérő beépített volt, leforrasztottam az akkut és usb-ről már nem vett fel áramot többé./
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest