- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Köszi, igen végül ilyesmi lett. Van itthon egy rakás elfekvő android boxom és rendeltem egy noname portable lcd monitort 15 colosat 100 euróért. Ez utóbbihoz jár olyan állvány mintha csak egy tablet lenne felállitva, az aljába meg berejtem majd az android boxot. Nem lesz több probléma a hulladék akksikkal sem.
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, speciális felhasználásra kergetem a legjobb választást: fixen kirakott képernyőnek használnám (home assistant dashboard).
Két régi tabletet használok most erre a célra, az egyik ma megadta magát, a 24 órás használat kinyírta végleg az akksiját és hát a display is kezdett elszíneződni már (chuwi hi9 air 10 colos tablet).
Tudtok olyat ami minél nagyobb képernyős (11 col), CPU/RAM/storage szinte mindegy, egy alkalmazás fut rajta 24 órában.
Nézegettem a kamu kínai ali-s tableteket, de sajnos ott még a méretben sem lehet megbízni pedig a többi paraméterben akár hazudhatnának is
/Ráadásként ha tud akku nélkül működni az jó, a Chuwit szétszedtem, de ott az akkuvezérő beépített volt, leforrasztottam az akkut és usb-ről már nem vett fel áramot többé./
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged