- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Köszi, igen végül ilyesmi lett. Van itthon egy rakás elfekvő android boxom és rendeltem egy noname portable lcd monitort 15 colosat 100 euróért. Ez utóbbihoz jár olyan állvány mintha csak egy tablet lenne felállitva, az aljába meg berejtem majd az android boxot. Nem lesz több probléma a hulladék akksikkal sem.
-
freddirty
senior tag
Sziasztok, speciális felhasználásra kergetem a legjobb választást: fixen kirakott képernyőnek használnám (home assistant dashboard).
Két régi tabletet használok most erre a célra, az egyik ma megadta magát, a 24 órás használat kinyírta végleg az akksiját és hát a display is kezdett elszíneződni már (chuwi hi9 air 10 colos tablet).
Tudtok olyat ami minél nagyobb képernyős (11 col), CPU/RAM/storage szinte mindegy, egy alkalmazás fut rajta 24 órában.
Nézegettem a kamu kínai ali-s tableteket, de sajnos ott még a méretben sem lehet megbízni pedig a többi paraméterben akár hazudhatnának is
/Ráadásként ha tud akku nélkül működni az jó, a Chuwit szétszedtem, de ott az akkuvezérő beépített volt, leforrasztottam az akkut és usb-ről már nem vett fel áramot többé./
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest