- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
shagy
tag
Sziasztok... készülünk az alsósokkal az otthontanulásra idén (is).
Van otthon pc, de mindent egyszerűbb nekik érintőkijelzőn intézni.
Segítsetek, milyen tabletet szeretnék?
80-120E között gondolkodom.
A legfontosabb számomra a hosszú támogatás. Szeretném ha évek múlva sem tűnne egy teljesen elavult vacaknak, tehát viszonylag hosszútávot képzelek.
Jó lenne ha jól "tokozható" lenne (fontos h ne törjük össze rögtön). Tehát, viszonylag elterjedt típusok érdekelnek h sokáig lehessen kapni hozzá például tokot, v fóliát.
Kiegészítő billentyűzet, vagy pen-re szerintem nincs szükség, bár engem izgat, mert néha érdekelne újra a rajz (végre digitálisan, de sokkal többet nem fizetnék erre a hobbira)
Az eszköz alapvetően tartalomfogyasztásra, kevés játékra, tanulásra lesz használva. Ez gondolom 10" fölött volna jó.
Lehetőleg újat keresek, de meggyőzhető vagyok a használtról és nem riadok vissza kínai vásárlástól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest