Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freiherr
üzenetére
Akkor már el is dölt az lesz, köszönöm szépen
Esetleg valami alternatíva hol érdemes venni? Van még időm azért, csak még nem vettem soha Apple terméket, így nagyon nem is tudom hol érdemes. Most néztem meg, jelenleg egy Lenovo Tab4-8504F 8" tabot használ.Valszeg nagy előrelépés bármi, ehhez képest
Hozzá teszem 2 éve megy, pedig kapott hideget meleget.Gondolhatjátok egy gyerek mennyire vigyáz rá. Most már persze vigyáz, de míg kisebb volt nem igazán. Szóval megbízhatóság terén, le a kalappal a lenovo elött. De ugye már használhatatlan kezd lenni, elavult lett. 
Elnézést is kérek az ipad miatt, nem is akarok itt szemetelni hisz ez nem az a topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- 7. Generációs Ipad
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Esetleg valami alternatíva hol érdemes venni? Van még időm azért, csak még nem vettem soha Apple terméket, így nagyon nem is tudom hol érdemes. Most néztem meg, jelenleg egy Lenovo Tab4-8504F 8" tabot használ.Valszeg nagy előrelépés bármi, ehhez képest
Hozzá teszem 2 éve megy, pedig kapott hideget meleget.Gondolhatjátok egy gyerek mennyire vigyáz rá. Most már persze vigyáz, de míg kisebb volt nem igazán. Szóval megbízhatóság terén, le a kalappal a lenovo elött. De ugye már használhatatlan kezd lenni, elavult lett.
Dr.NX