Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Gyereknek vennék tabletet, legfőképp mese nézésre, nem túl gyakran, meg én használgatnám tartalomfogyasztásra. Az egyik amit kinéztem, az m89 pro, írtátok, hogy ennyiért ajándék. Csak nem tudom, a 8 col elég lenne-e, így ez a másik, amivel szemezgetek:
[link]
Erről van valakinek tapasztalata? 2gb ramos verzióval találtam tesztet, jó véleménnyel voltak róla, ez elvileg 3gb rammal van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX