Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Akkor kicsit megnyugodtam. Tabokban egyáltalán nem vagyok otthon, így pl arról sem hallottam, hogy konkrét dedikált billentyűzet portok vannak. [link] Ezt találtuk, ami jó is lenne, ha a kiosztás jó lenne. Igazából arra kéne, hogy egyetemre bevinni jegyzetelni, mert mégiscsak könnyebb -ha nem is kényelmesebb a gépelés- cincálni ide-oda, mint egy laptopot. Ezért kéne az "magyar kiosztás" és tok páros.
Ha esetleg tudsz ötleteket adni, hogy külön hogy oldható meg, azt is szívesen venném, de úgy nem nagyon érdekli ismerősömet a dolog, fő a praktika.
Mondjuk sokat ez a "remap" sem mondott így elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 7. Generációs Ipad
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX