Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
nőci
csendes tag
Sziasztok!
Most bukkantam rátok. Engem is foglalkoztat egy ideje ez a téma, de nem igazán tudtam még eldönteni, hogy mennyit is érdemes áldozni egy tábla pc-re, így ennek megfelelően melyik paraméterekkel rendelkező lehetne egy jó választás.
Én nem csak netezésre és filmnézegetésre, hanem szövegszerkesztésre is használnám. Fontos lenne, hogy ugyanazt tudjam vele elérni, mintegy laptopnál, nálam például ezért esik ki az Apple terméke. szerintem nem eléggé kompatibilis az európai szabvánnyal.
Kérném a segítségeteket, tudtok ajánlani párat, vagy érdemes megvárni a jövő év elejét, mert oly annyira fejlődnek majd a mostani kütyük, hogy inkább akkor vásároljak?
Ja és még egy kérdés, ti hol tudjátok ezeket kipróbálni? Nekem eddig csak az Applet sikerült.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX