- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
zebede #78269 üzenetére
Sziasztok!
Én is 8-9" körüli tabletet keresnék. 40-50k környékén. 3GB RAM, FHD vagy nagyobb felbontás. Játék(gpu) nem szempont, wifi only is elég GPS és egyebek nélkül, de nyilván ha van benne extra, 4g, gps, ujjlenyomat olvasó, stb...az is jöhet.
4:3 képarány preferált, de 16:10 is jöhet.
Itthon nem sok alternatívát látok, kicsit drágábban, 60 körül Lenovo Tab 4 8 Plus. De nem tudom mennyivel vagyok előrébb a híres Lenovo supporttal.
Huawei T5 pedig már túl nagy.
Kínaiból viszont nem tudom melyiket lenne érdemes, Teclastokról a topicjában sok jót nem olvastam, összeszerelési minőség, egyéb gondok... az fontos lenne, hogy alap bugok ne legyenek, pl. wifi normálisan menjen, stb... és hosszú távon se legyen gondja, se hw se sw oldalról.
(Lehet, hogy ez soknak tűnik, de annyira nem magasak az igények, pl. évekig elvoltam Op3n Dott-tal is.Sw oldalról nyilván az már kicsit megkopott.)
Amiket néztem:
Teclast M89
Teclast T8
Chuwi Hi9 Pro
ALLDOCUBE Cube X1
... és most az itt felsoroltakat is átnézem még.Melyik lehet hosszabb távon jobb választás? Minőségre, támogatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest