Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Nemrég vettem lányomnak (10 éves) használtan egy Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition-t. Nagyon szeret rajzolni.
na már most a hozzá tartozó s-pen hegye nincs meg, így vettem meg. Úgy voltam vele, hogy majd veszek hozzá másik ceruzát.1. Kérdésem, lehet valahol kapni itthon bele való hegyet?
Mert a kínai boltokban (Wish, e-Bay, amazon stb...) lehet kapni, de azok 1-1,5 hónap mire ideérnek.2. Kérdésem, amíg az eredeti tollhoz nem lesz hegy, vagy másik toll, lehet használni hozzá univerzális kapacitív tollat? Mert félő, hogy azok direkt olyan kijelzőkhöz készültek, amik eleve nem s-pen-esek.....
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest