-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Köszönöm Urak.
A Huawei nél egyedül ez a túl fényes dolog ami zavaró a videón nekem.
Az Asus-t Alza. hu-n lehet rendelni akcióban most 48 az LTE /45 a wifi onnan akarom és ha nem jön be visszaviszem Pesten van átvevőpont. Ugye 14 napig lesz lehetőségem tesztelni.Az LTE fontos lenne hogy legyen, lehet a végén egy 8-as Huawei lesz akkor
Mert az Asus ban az tetszett meg nagyon hogy 8" os ugyan de annyira kis praktikus és lehet nekem bőven elég Pdf, film és netes felületekre.
És mint ma is a kijelző szépsége nagyon fontos.....de az akkumlátor strapabírása isNekem volt P6 om P7 em én azt az EMUI t untam már meg, engem a Samsungé az a sima alap mai napig elvarázsol
Az Asus nál az elegancia ami nagyon bejön, de természetesen legyen jó a hardware is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest