Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Na gyerekek megvettem a Lenovo Yoga Tab 3 Plus-t, nagyon jó kis tablet. Nem olcsó mert ráadásul 4/64-es változatot vettem de úgy gondolom alkalmasabb tablet filmezésre, sorozatozásra nincs jelenleg. Veszek még hozzá majd remélhetőleg egy rendes tokot, hogy védve legyen meg egy 128GB-os microSD-t, hogy soha ne kelljen géphez vagy pendrive-hoz csatlakoztatni így is növelve az élettartamát bár usb type c csatlakozója van de akkor is.
Topikja látom nincs, nekem nincs kedvem nyitni ha valakinek kérdése van erről a tabletről akkor privátban válaszolok. Vagy itt ha nem zavar senkit de mivel már nem keresek új tabletet így nem biztos, hogy sűrűn olvasom majd itt a hozzászólásokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX