- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Az en tabomon sima folia van, nem tempered glass. Teljesen elegendo, igaz otthoni tablet. Itt szerintem sporolhatsz.
Tartonal viszont nem. Az 5000 forint alattiak itthon kivetel nelkul szarok. Nekem volt 2 is, de mindegyiket egyszer hasznaltam kb 5 percig. Egyszeruen nem maradnak az ablakon, nem birjak el a tabot. Olyan kicsi a tapikorong mintha telot tennek ra. Szerintem valami extranagy tappancsos, vagy 2-3 tappancsos tud stabil lenni. Mindenesetre probalj minosegit keresni, viszont az arban inkabb a 10-hez lesz kozel. Mindenkeppen ugy vedd, hogy ha egy rakas szar, akkor vissza tudd vinni, vagy el tudj allni a veteltol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Plazma TV topic
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest