- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SunMount3r #71825 üzenetére
az 1 GB ram, ami okozhat gondot, hogy elfogy...
állítólag az 5ös droid eléggé eszi a ramot, legalább is anno amikor én panaszkodtam arra hogy egy két hét után belassul és eldobálja a wifi kapcsolatot, akadozik, és nem győzöm újra indítani, valamint két három hetente hard resetet csinálni, akkor ezt a választ kaptam.
tény hogy a Huawei M2 ilyet nem csinál, pedig egy hónapja nyüstöli a lányom.wowpegazus: mondjuk egy éves gyerkőc lehet többször ejti le, mint használja
anno annyi idősen én a gyerkőcnek a leselejtezett mobiljaink adtam oda amin úgy ahogy eljátszott, zenét hallgatót, esetleg videókat nézett.
igazából nem a gyerkőcöt fogja a gyenge hardver és kevés ram bosszantani hanem az apját, amikor 5 percenként hozza oda hogy valami nem okéde komolyra fordítva a szót, egy éves gyerkőcnek szerintem elég a 7 colos lenovo.
elmegy annyi pénzért, és ha baja lesz, törik vagy bármi, akkor nem fogod sajnálni, mert még is csak egy "olcsóbb" kütyü megy tönkre... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest