Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egy kicsit szeretnék ebbe az apple vs más table pc vitába beleszálni.
Én úgy gondolom amíg ezek a Apple Samsung stb márkás termékek 100 fölött vannak jóval adig nem elfogadható alternatíva semmilyen szempontból sem nekem.
A 40 ezres kis kína tákolmány pedig bőven megfelelne nekem arra hogy amikor nekem kell a gép addig barátnőm netezgessen rajta amikor meg ő gépezik valamin én meg addig azon elolvasom a híreket, vagy ha vonaton utazok akkor olvasás vagy filmezés, bár a 10" már lehet nagy lenne ehhez.
Szóval én nem látom értelmét kiadni egy ilyen ért 100 fölötti összeget és jóval alatti sem
nekem annyira kell amit leírtam és kész.
Gps nem lenne rossz ha egy idegen városban van az ember akkor jól jön. csak azt nem tudom androidon van-e olyan térkép program ami letölthető és nem kell internetet használni működésközben.
A 3g (na ezzel lehet sok ember megsértek
) az egy szar itthon. legalább is azért mert szerintem drága, mint sok más szolgáltatás(bár ha dolgoznék és a munkaadóm fizetné semmi gondom nem lenne vele, de magamnak nem fizetnék elő egy ilyenért.), hogy miért az már nem ez a fórum témája.
Szerintem az a 40ezres zt-180as amire kell kiszolgál nem kell tőle csodákat várni, de ha már 100fölött adok ki akkor inkább netbookot vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem annyira kell amit leírtam és kész.
) az egy szar itthon. legalább is azért mert szerintem drága, mint sok más szolgáltatás(bár ha dolgoznék és a munkaadóm fizetné semmi gondom nem lenne vele, de magamnak nem fizetnék elő egy ilyenért.), hogy miért az már nem ez a fórum témája.
Dr.NX