Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zapikanka
üzenetére
hát nem fogunk megszórni 100 lehetőséggel, az biztos, és inkább az ársávod felső fele lesz. 2 GB ram felejtős.
Acer Iconia B3-A20, itt a fórumon is volt akinek bejött, volt akinek nem
Huawei T1, ha elég a 9,6", és 8GB háttértár. Viszont elég jó a soc benne Snapdragon 410
Lenovo Tab A10, viszont ez nem mai darab már
Lenovo Tab2 A10-30, ez újabb, de drágább mint az előbbiSamsung Galaxy Tab E, és Asus Zenpad Z300C beleférhet az árba, de nem vagyok meggyőződve hogy jobbak is lennének. Vagy olcsóbban az Alcatel Onetouch Pixi 3 10, de erről sem olvastam hűdeszuper teszteket
én a Huawei felé hajlanék, a filmek miatt egy microSD kártyával (bár a 16GB-os hátteresekben is kellene, mert olyan helybőség azokon sem lesz, hogy sok filmet rárakhass)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX