- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. február
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
umfrider
üzenetére
Bár nem vagyok apple párti egyáltalán, de azért ennyire ne vedd semmibe
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Másfelől, már 165k-ért lehet kapni, ami azért szerintem nem nevezhető irreálisan soknak. Más kérdés, hogy én kb. a harmadát szánnám ilyen gépre, és a bluetooth fájlküldés és az usb alap lenne.
Arra eddig fel sem figyeltem amúgy, hogy 4:3 képarányú...Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet taperolni ilyen tableteket, és az nem z0d1AKnál van?
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GPS pedig van benne, nem? Azt legalábbis tudom, hogy ismerősömnek van, és egyszer betájoltuk magunkat rajta egy térképen, szóval gondolom...
Leginkább valami budapesti boltra gondoltam, és pl. arra a Bluepanther Thunderre.
Dr.NX