- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni tablet vásárlással kapcsolatban. Szeretnék újból egy tabletet (korábban volt 2012-s nexus 7-m, jó volt, de anyagiak miatt eladtam). Eddig egy használt 2012-s nexus 7 vételében gondolkodtam, de átlag 30-35 körül vannak és gari sincs rájuk általában, ezért néztem új gépeket. Annyira még nem néztem körül de ami így elsőre nagyon szimpatikus volt az az LG G Pad 7.0, ilyet 34-ért tudnék venni újonnan. Amitől kicsit tartok, hogy MA-s tesztbe írták, hogy a fényereje nem az igazi, de gondolom annyira azért nem vészes. A másik opció egy Asus Memo Pad 7 (ME 176C), ilyet 37-ért tudnék venni, de az LG jobban bejön külsőre, meg erről azt írják kicsit fakók a színei, viszont elvileg teljesítményben jobb mint az LG, bár gyanítom azzal sincs gond. Szóval jelenleg a LG felé húzok, de még nem tudtam dönteni, a használt nexus 7-t kilőttem mivel gondolom az LG is hozza azt a szintet és új is.
Használati szempontból leginkább netezésre, olvasásra, néha esetleg videozásra és app fejlesztéshez kellene. Méret ügyben 7-8" az ideális, fontos, hogy jó legyen az összeszerelés és jól nézzen ki. Várom a véleményeket ha esetleg tudtok ajánlani más gépet hasonló 40 körüli árkategóriában azt is megfontolom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest