- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a tabletembe nincs bluetooth, de opcionálisan ott van a menüben. A kérdésem az lenne, hogy lehetnee, vagy vane külső bluetooth adapter, ami menne tablettel, vagy Android rendszerrel. Tipusa Navon Predator 7. Előre is köszi.
-
krystman
őstag
Sziasztok! Olyan dolgot keresek a Tablethez, hogy szeretnék billentyűzetet hozzá csatlakoztatni, egeret, és közbe tölteni is akarnám. Lehetséges így megoldani valahogy?
-
krystman
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne visszatenni egy régebbi rendszert a tabletre? 4.4.2 van rajta, de nem minden jó vele. És az eredeti 4.2.2 lenne. Próbáltam visszatenni, de nem jött össze igazán. Nem rootolt, nincs buherálva!
-
krystman
őstag
válasz
izomhod #47958 üzenetére
Szerintem a legjobb választás 30 ezerig, Navon Predator 7. Én nagyon sokáig nézegettem tabot, de ez a legjobb választás ebbe az árba. 1280x800 felbontas, 8GB RAM, IPS kijelző. 4magos hdmi stb.. És ahogy használom kb 1 hete nagyon elégedett vagyok vele. Én per pill jobbat nem találtam.
-
krystman
őstag
Tudnátok nekem valami megoldást, hogy hogyan tudnám továbbosztani a wifi jelet a tabletemre? Látom van usb megosztás is a telefonon, azon nem tudnám átosztani a tabletre?
-
krystman
őstag
Sziasztok! Olyan érdekelne, hogy lehetnee külső wifi t hozzá csatlakoztatni a tablethez, mert ami alapból benne van elég gyenge. USB én keresztül. Hol lehetne ilyet kapni, és persze nem valami drágán. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest