-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Szüleimnek lenne ajándékba tablet. A koruk miatt 10 col körül néznék, árban pedig 50k körül az Asus 61k-ért már sok. Nekem akár használt is megfelel szóval olyan típusokat is ajánlhattok.
Amire szükség lenne: GPS + Skype (1Mp alatti front kamera kilőve) + Digi Online nézése minél jobb minőségben.
Jelenleg 2-t találtam, ami esetleg jó lenne:
-Samsung Galaxy Tab E (T560N)
-HUAWEI Mediapad T1 10 9,6"Hogyha valamit nem láttam/vettem észre szóljatok.
Előre is nagy köszönet!
-
Teki1986
tag
Lenne egy kérdésem ami lehet hogy sok embert érdekelne.
Mit érdemes megnézni egy használt tableten? Pl. milyen progit tegyek fel hogy lássam a hardver állapotát,stb.? A külső csak egy dolog, de a belső is számít.
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, konkrét típusokat várnék.
Kijelző méret mindegy, felhasználás játékra és film nézésre lenne, valamint e-book olvasás.
Szeretném ha megbízható lenne, hosszú garanciával. Megfelelő wifi legyen benne, mert szinte csak azzal lenne használva, de folyamatosan. Valamint jó lenne ha a hangerőt megfelelően lehetne szabályozni. (Jelenlegi Androidos telefonommal nem tudok olyan hangerőt kicsikarni hogy rendesen hallható legyen a metrón pl.)
Üzemidő annyira nem fontos egyszerre 2-3 óra használatra kell csak.
Ára jó ha 50k alatt van.Előre is köszönöm ha tudtok ilyeneket mutatni.
Üdv
Teki
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest