- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Adott egy Vodafone Smart Tab III masina, azt szeretném kérdezni, hogy távolról le tudom-e valahogy tiltani mondjuk IMEI szám alapján. Köszi előre is válaszotok!
-
30z.Samu
félisten
válasz
this is life #48914 üzenetére
Vodafone Smart Tab III 7-em van, ami tulajdonképpen egy Lenovo A3000.
A Dolphin-ban rátaláltam a bővítményekre, de nem tudom hol tudom ténylegesen bekapcsolni. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tudok a tabletemre Flash Player-t varázsolni? A Play-en azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközöm. Vodafone Smart Tab III 7-em van (Lenovo A3000). Köszönöm előre is segítségetek!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy kis infóra lenne szűkségem. Töltés után levettem szeretett kis masinám (Lenovo A3000) áramról, bekapcsoltam, erre az fogadott, hogy az eszköz Meta mode-ban van, hosszan nyomjam a bekapcsoló a normál indításhoz. Nem jelentett ez gondot persze, csak nem tudom mi az a meta mode. A neten nem találtam érdemleges infót, csak hogy tudom "előidézni". Szóval valaki leírná nekem mi az a Meta mode? :-). Köszönöm előre is válaszotok.
-
30z.Samu
félisten
'' A tablet-et meg egyszerűen utálom mióta megjelent. Nem látom értelmét... Inkább használtan vmi laptop esetleg netbook.''
Nekem van tabletem, előtte volt laptopom is, szerettem a laptopot is, de a tablettel valahogy gördülékenyebb a netezés. Nekem legalábbis. :-) Persze van hátránya is, de alapjában véve szeretem ezt a kütyüt. :-)
-
30z.Samu
félisten
válasz
donjohnson #47941 üzenetére
Köszönöm!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A Youtube alkalmazást rá tudom venni valahogy, hogy fusson a háttérben? Köszi előre is a választ.
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt! Én is hasonló kérdést tennék fel, mint az előttem szóló.
Most is van egy tabletem, de kinőttem (DPS Dream 7) és szeretnék váltani. A hdmi kimenet nem hátrány, ha van...néztem a Concorde Tab Rokee-t, a hardvere nem tűnik rossznak, csak nem tudom milyen a támogatottsága és nem tudom mennyire megbízható kütyü. Néztem továbbá Acer Isconia B1-et (1GB-s verziót), első ránézésre kb egy tudásúnak tűnik a két gép, de biztos van a márkán kívűl is valami különbség...ebben szeretnék segítséget kérni. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az Acer tabletek megbízhatóak? Szemezek egy Iconia B1-gyel.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt vettem észre második napja, hogy a Youtube videók bezöldülnek és nem akar eltűnni. Erre létezik valami megoldás? Köszi előre is :-)
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A tableten a torrent kliensek ezzel az üzenettel táncolnak az idegeimen: no such file or directory (write to disk)
Szerintetek ez mi lehet? Leformáztam, csináltam már vele mindent, hiába. -
30z.Samu
félisten
Viszont most egy kis szakmaibb segítségre szorulnék. Azt vettem észre, hogy a tablet nem látja rendesen az sd kártyát, az adatokat látja rajta, amik rajta voltak korábban is, de a tényleges méretét nem látja. Esetleg formázzam meg valahogy a kártyát, vagy ilyenkor mit tudok csinálni?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A minap vettem egy tabletet és szeretnék tanácsot kérni. Az lenne az első kérdésem, hogy mennyire szeretik a tabletek, ha esetleg felrakom tölteni este és egész éjjel ott marad. Bekapcsolva vagy inkább kikapcsolva töltsem?
Köszönöm szépen előre is segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest