- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Adott egy Vodafone Smart Tab III masina, azt szeretném kérdezni, hogy távolról le tudom-e valahogy tiltani mondjuk IMEI szám alapján. Köszi előre is válaszotok!
-
30z.Samu
félisten
válasz
this is life #48914 üzenetére
Vodafone Smart Tab III 7-em van, ami tulajdonképpen egy Lenovo A3000.
A Dolphin-ban rátaláltam a bővítményekre, de nem tudom hol tudom ténylegesen bekapcsolni. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy tudok a tabletemre Flash Player-t varázsolni? A Play-en azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközöm. Vodafone Smart Tab III 7-em van (Lenovo A3000). Köszönöm előre is segítségetek!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy kis infóra lenne szűkségem. Töltés után levettem szeretett kis masinám (Lenovo A3000) áramról, bekapcsoltam, erre az fogadott, hogy az eszköz Meta mode-ban van, hosszan nyomjam a bekapcsoló a normál indításhoz. Nem jelentett ez gondot persze, csak nem tudom mi az a meta mode. A neten nem találtam érdemleges infót, csak hogy tudom "előidézni". Szóval valaki leírná nekem mi az a Meta mode? :-). Köszönöm előre is válaszotok.
-
30z.Samu
félisten
'' A tablet-et meg egyszerűen utálom mióta megjelent. Nem látom értelmét... Inkább használtan vmi laptop esetleg netbook.''
Nekem van tabletem, előtte volt laptopom is, szerettem a laptopot is, de a tablettel valahogy gördülékenyebb a netezés. Nekem legalábbis. :-) Persze van hátránya is, de alapjában véve szeretem ezt a kütyüt. :-)
-
30z.Samu
félisten
válasz
donjohnson #47941 üzenetére
Köszönöm!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A Youtube alkalmazást rá tudom venni valahogy, hogy fusson a háttérben? Köszi előre is a választ.
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt! Én is hasonló kérdést tennék fel, mint az előttem szóló.
Most is van egy tabletem, de kinőttem (DPS Dream 7) és szeretnék váltani. A hdmi kimenet nem hátrány, ha van...néztem a Concorde Tab Rokee-t, a hardvere nem tűnik rossznak, csak nem tudom milyen a támogatottsága és nem tudom mennyire megbízható kütyü. Néztem továbbá Acer Isconia B1-et (1GB-s verziót), első ránézésre kb egy tudásúnak tűnik a két gép, de biztos van a márkán kívűl is valami különbség...ebben szeretnék segítséget kérni. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az Acer tabletek megbízhatóak? Szemezek egy Iconia B1-gyel.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Azt vettem észre második napja, hogy a Youtube videók bezöldülnek és nem akar eltűnni. Erre létezik valami megoldás? Köszi előre is :-)
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A tableten a torrent kliensek ezzel az üzenettel táncolnak az idegeimen: no such file or directory (write to disk)
Szerintetek ez mi lehet? Leformáztam, csináltam már vele mindent, hiába. -
30z.Samu
félisten
Viszont most egy kis szakmaibb segítségre szorulnék. Azt vettem észre, hogy a tablet nem látja rendesen az sd kártyát, az adatokat látja rajta, amik rajta voltak korábban is, de a tényleges méretét nem látja. Esetleg formázzam meg valahogy a kártyát, vagy ilyenkor mit tudok csinálni?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A minap vettem egy tabletet és szeretnék tanácsot kérni. Az lenne az első kérdésem, hogy mennyire szeretik a tabletek, ha esetleg felrakom tölteni este és egész éjjel ott marad. Bekapcsolva vagy inkább kikapcsolva töltsem?
Köszönöm szépen előre is segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged