- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
s.s.j.goku #47919 üzenetére
3-4 óra alatt kb. 10%ot merült ,töltögetés, netezés, játék alatt
Erről mondjuk lőhetnél egy screenshotot. Tényleg nem kötekedésképp, de nem értem egyes emberek miért írnak teljesen fals infókat néha, amik egyrészt nem igazak abban a formában, másrészt megtévesztik erősen azokat, akik reális infókért jönnek ide. Ha 3-4 órán keresztül bekapcsolt kijelzővel valóban játszol-netezel meg töltögetsz, és nincs nullán a fényerő, akkor legalább 50%-ot kellett merülnie, hacsak nem volt közbe töltőn ...
-
donjohnson
addikt
válasz
s.s.j.goku #47844 üzenetére
az asus memo pad hd 7 nem támogatja az otg funkciót, így nem tudsz vele pendrive-ot olvastatni.
-
válasz
s.s.j.goku #47765 üzenetére
Megnéztem, a régi memopad 1024x600-as felbontású volt, amit én linkeltem, ott mindenhol 1280x800 szerepel, ami az HD változat felbontása. Hol láttál Te olyan paramétereket, ami szerint az eMag a sima memopadot árulná HD néven?
-
válasz
Lejárt a szerkesztési idő. Ezt találtam az eMag-ról:
-
válasz
Én nem ismerem se a tabletet, se a boltot, csak megörültem, hogy találtam olcsóbban olyat, amit keresel.
Sajnálom, ha nem az a típus. eMag-ról annyit olvastam, hogy ők az Extreme Digital román megfelelője... -
válasz
s.s.j.goku #47763 üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
s.s.j.goku #47759 üzenetére
igen, jó választás lehet.
gondolom olvastad a tesztet és a hozzászólásokat. -
tjb007
nagyúr
válasz
s.s.j.goku #47684 üzenetére
Csak 7 hüvelykesben gondolkodsz, vagy lehet nagyobb is ?
(#47685) macsek18
Az első generációs, 32GB-os refurbished Nexus 7-ez az Extreme Digital PayPal akciójában pont el lehet most hozni ennyiért, de ott van még a Palit Galapad 7 is.
-
Zeki
nagyúr
válasz
s.s.j.goku #47684 üzenetére
Állítólag a románoknál már bejáratott bolt az emag.
-
violentSt
tag
válasz
s.s.j.goku #44743 üzenetére
szerintem olvasgass be mindkettő topikjába...
Az alcor hulladék, hiába a 2 év gar ha ebből felet a szervizbe tölti a készülék
Wayteq megbízhatóbb márka és elég jó kis hazai közösség áll mögötte (persze ez csak akkor érdekes, ha a tab gyári funkcióival nem vagy megelégedve, átlag juzer nem sokat profitál belőle)
Ha számít a minőség is akkor prestigio quantum 7.85
45K az ára de
2év háztól házig gari
Összeszerelésben és felhasznált anyag minőségben veri mindkettőt (fém+üveg, nem a süppedős fajta)
Nincs besüppedő kijelző, felválló sarkok, kiszürődő fény... a tartozékok is masszív darabok (otg, 3féle dugvillafej)
Belsőre ugyan az rk 3188
Az árban benne van még egy teljesen pofás tok
Illeth van hátlapi kamera aminek sok értelme nincs, de ha gyakran olvasol be QR kódot hasznos is lehet...
Valamint a napokban jött ki hozzá egy frissítés (gyártói támogatottsága kb wayteq szint)
Ami sokat dobott a rendszer gördülékenységén (írták páran, h nem az igazi) és a wifi is megtáltosodott...
Javaslom vedd számításba a masinát, feltéve ha nem ragaszkodsz a fehér színhez, mert leginkább feketébe fordul elő a boltokban -
gps76
őstag
válasz
s.s.j.goku #44745 üzenetére
A Wayteq-nél vissza lehet venni 1600x1200-ra,mert lefogja a felbontás. Nézd meg mindet és dönts,mert úgyis akkor lesz jó választás ha kipróbálod.Boltba is nyugodtan bontasd ki,ne foglakozz a "dünnyögéssel".
Én a quantumot választaném,mert hd kijelzős,elbír a hardver vele,nem is pixeles 1024 ekkora méretben. -
gps76
őstag
válasz
s.s.j.goku #44743 üzenetére
A minőség,egy fokkal jobb.Több a hibás darab az alcorból.
-
tjb007
nagyúr
válasz
s.s.j.goku #44320 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci
(#44321) Cucuska2
Mekkora legyen a kijelző ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest