Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sejt
tag
Üdvi
Rettenetes bajban vagyok - na jó nem vészes, az mellett, hogy emberek éheznek és ütik egymást.
Eljutottam addig a pontig, hogy Nokia 8310i
telefonom mellé szeretnék egy tabletet vásárolni. Az alapvető szempont a nagy kijelző, tehát ahogy néztem 9,7", vagy 10,1". 3G modul nem kell nekem, ellenben Wifi mindenkép - bár ahogy látom ez nem probléma. Nagyon jó lenne bele GPS. Kamera minősége, felbontása nem érdekes - de nem baj, ha van benne valami szutyok előlapi kamera, ha skypolni szeretnék.
Használnám olvasásra, filmnézésre, internetezésre. Ha van ilyen opció, hogy hdmi kábellel összelehetne kötni tv-vel és wifi-n keresztül működne az online filmnézés az is kellemes lenne.Fogalmam sincs milyen játékok vanak, de ha el boldogul vele akkor az pozítiv.
A hardvere, ahogy nézem 4 magos proci legyen, megfelelő gpu, 2 gb RAM, sok tárhely, valamint a hangszóró is elfogadható lenne. Jó szerviz és szoftver support. Lehetőleg 2 év garancia.
Az ára jó lenne, ha 65k alatt maradna.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget és bocsi ha valamit rosszul írtam.
Tisztelet azoknak akik el tudnak igazodni az androidos dolgok között.
Ui.:Erről írták Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 (PMP5297C_QUAD) tablet " Egyedüli hibája, hogy a 8gb beépített memóriából csak 1gb használható alkalmazásokra, ami ebben a kategóriában édeskevés." Ezt le tudná valaki fordítani fapadosra.
Ui2.: Esetleg az is szempont, hogy ha jön KitKat akkor az se okozzon gondot, de a gépek tanulmányozása során gondolom a gyártó akinek a feladata lenne ezt megírni, szóval gondolom itt is a support ami számít.
Ui3.: Bocsi ha valami nem érthető és ráadásul sokat írtam, de az elmúlt héten nem volt időm aludni igazából. Ha valakiben feltámadt a vágy arra, hogy segítsen és lenne kérdés akkor tedd fel légyszíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest