Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozigyu
csendes tag
Egy kis infó a WayteQ xTAB-700qci-ről.
A tech2.hu-n van egy teszt a tabról, ahol a Quadrant benchmark teszten 6668 pontot ért el a készülék, addig az enyémnek ha jó pillanata volt sikerült 2900 pontot elérnie.
Feltünt hogy a teszten a tab órája alul található, míg a tabon amit vettem illetve a wayteq.hu-n a tablet galériájában is felül van az óra.
Megkérdeztem a Wayteq-et levélben, miért van a különbség.
Mikor elolvastam a választ dobtam egy hátast:A teszten látható készülék egy még jelenleg fejlesztési fázisban lévő szoftververziót tartalmaz. Ez az eltérés oka. Amint a fejlesztések elkészülnek és a tesztek sikeresen lezáródnak a honlapunkon publikálni fogjuk.
Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft.
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.Szóval a tech2.hu kapott egy mahinált tabot, ami köszönö viszonyban sincs azzal amit a boltokban lehet kapni, és amit jelenleg meg lehet vásárolni az mind egy kupac sz@r. Én NEM AJÁNLOM SENKINEK!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest