- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
ozigyu #47523 üzenetére
Szia,
Nem ez a helyzet, amit te leírtál. Kaptam egy gyári, bolti állapotú tabletet. A gyári szoftver, amivel érkezett, ténylegesen rossz, ezért én is kérdeztem a WayteQ-et, van-e rá frissítés és ők közölték, hogy készül egy frissítés, de még tesztelési fázisban van. Én azért ezzel végeztem a tesztelést, mert akkor még úgy volt, hogy kiadásra kerül rá 1-2 napra a frissítés is.
Felmerült azonban pár probléma, ami lassítja a frissítés kiadását, ezen dolgoznak még most is. Többek között a Google Play-nek volt valami problémája. Valószínűleg a hiba nagyobb volt, mint két kattintás, vagy egy sor csere a kódban, ennek köszönhető, hogy nem került még ki a végleges verzió.De az biztos, hogy ez a frissítés sokat javít majd a készüléken, jobb lesz az érintés, gyorsul, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest